E Hirdetések E Hirdetéseink 2015. április 26.

Hirdetéseink 2015. április 26.

  • A gyerekek rorátés jutalom kirándulása, május 13 -án szerdán lesz.. A program: 9, 30 -kor gyülekező a plébánián, játék, ima, majd a 11 -es komppal megyünk át Visegrádra. 13 órakor lovagi torna, fagyizás, majd hazajövetel. Uzsonnát hozzanak. Az iskolai kikérőket a sekrestyéből, illetve Hajnitól tudjátok majd elkérni.
  • A fél 10-es mise után ruhapróba lesz az elsőáldozóknak.
  • Májusban minden esti szentmise előtt imádkozzuk a májusi litániát.
  • Pénteken, május  1-én, 17.30-tól engesztelő rózsafüzér a templomban!
  • Az Ifjúsági Találkozó május 16-án szombaton lesz. Hordozzuk imádságunkban a hozzánk érkező fiatalokat. A találkozóért ima és a találkozó levele hátulról elvihető. A gyerekeket várjuk a gyerekmarosra, az alábbi gyülekezési helyeken:

Óvodások és első osztályosok, Alsó iskola.

2 – 6. osztályosok: Nagy iskola

7 – 8. osztályosok: Művelődési ház

9 – 10. osztályosok: Alsó iskola

Hozzanak magukkal TAJ-kártyát, enni- és innivalót, esőkabátot, fejfedőt napszúrás           ellen és időjárásnak megfelelő öltözéket. A gyerekek napi programja felkészített                 vezetők irányítása mellett zajlik; nincs lehetőség a gyerekeket a nap folyamán a                 programra elkísérni. A szabadtéri helyszínen egészségügyi szolgálat, ivóvíz és                 mobil WC áll rendelkezésre. Hazafelé 15.30-kor vagy 17.30-kor (a szentmise után)           jöhetnek a gyermekekért ugyanarra a helyszínre, ahol reggel a szervezőknek                     átadták őket.

  • A közösségvezetők közös gondolkozása után, most szeretnénk hívni mindenki, aki szívesen részt venne az egyházközség jövőjét érintő közös gondolkozásban, április 30–án, csütörtökön, 19.15 –kor a közösségi házban.