Hirdetéseink 2017. január 15.

  • Szeretettel hívunk mindenkit az ötödik nagymarosi ALPHA kurzusra! Ez egy 12 alkalomból álló rendezvénysorozat. Egy jó hangulatban elköltött közös vacsora után beszélgetünk az asztaltársaságban az élet kérdéseiről, bemutatjuk és megvitatjuk az ezekre adható keresztény válaszokat. Mindazokat hívjuk, akik szeretnének többet tudni a kereszténységről, lesz ehetőség a tanulásra és a nevetésre, közös vacsorára, hozzájárulunk egymás emberi fejlődéséhez, és természetesen bármit lehet kérdezni. Az ALPHA kurzuson világszerte több millióan vettek részt. Olyan emberek, akik keresik a választ életük kérdéseire és nyitottak a kereszténység válaszaira, tekintet nélkül arra, hogy volt -e korábban kapcsolatuk vele. Az Alpha kurzus február 1-án kezdődik. Szerdai napokon 7-órától fél 10-ig tartjuk a Szent Márton Közösségi Házban. A részvétel ingyenes.   Kérjük, jelezzen vissza a hátul elhelyezett lapon. A kurzus vezetője, Gyarmatiné Kanyó Ágnes
  • Közösségteremtő, közösségerősítő programként egyházközségi disznóvágás lesz a Közösségi Házban január 21-n, szombaton. Akár az egész napos, akár csak a vacsorán való részvétel egyaránt lehetséges. További részletes információk a hirdetőtáblán elhelyezett plakáton, a padsorok végén elhelyezett szórólapokon, illetve Heinczinger Balázs és Heininger Ferenc szervezőktől személyesen.
  • Aki ebben az évben templomunkban házasságot kérjük mielőbb jelezze szándékát István atyánál.
  • Szeretettel hívunk mindenkit a nyári családtáborba, Balatonszárszóra. 4-5 családnak még van hely, aki még nem jelentkezett az most tegye meg, aki szívesen hívna másokat, annak is most van itt az ideje. A szállásköltség előre láthatólag 4500Ft/nap/fő lesz (4 napot kell majd kifizetni) 2 éves korig ingyenes. A szervezők, Czoch, Farkas, Simon és Tóth családok :). Mottó: „Egy templom – egy család”
  • Ökumenikus imaalkalom lesz hétfőn, 16-án templomunkban, csütörtökön 19 –én, a református templomban, majd utána szeretetvendégség.. Mindkettő 17 órakor kezdődik. Ma, 15 órakor szintén a református templomban lesz imaalkalom. 
  • Jövő hét péntek, 3. péntek, így 17.30-tól engesztelő rózsafüzér a templomban!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.