Hirdetéseink 2018. június 17.

  • Június 19 –én, kedden reggel nem lesz szentmise. István atya mindenkit szeretettel hív pappá szentelésének 25. évfordulójára, 18, 30 –ra a templomba és utána vacsorára a plébánia kertbe. Süteményeket, szörpöket örömmel fogadunk.
  • A mai vasárnap szeretnénk kérni a testvérek segítségét a szószék és főoltár felújítására. Az 5 millió kormányzati támogatás mellé, 7 millió Ft saját erőt kell biztosítanunk. Hátul megtaláljuk azokat a kisfüzeteket, amelyet azoknak szánunk, akik szeretnék örökbe fogadni a szószék – főoltár bizonyos részeit.
  • Június 24 -én vasárnap, a Kossuth Rádióban templomunkból lesz a szentmise közvetítés. Ezért a 9, 30 –as szentmise 10 órakor fog kezdődni.
  • “A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Magyarország ezért segít a közel-keleti keresztényeknek abban, hogy szülőföldjükön boldogulhassanak. A program részleteiről Azbej Tristan helyettes államtitkár tart előadást, június 25-én az esti mise után, 19 órakor a Szent Márton Közösségi házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  • A Te Deummal befejeződnek erre a tanévre a misekuckó foglalkozások. Az év folyamán egy-egy alkalommal 12-15 gyerek vett rész. Öröm volt velük együtt bábozni, mesélni, beszélgetni, alkotni az aktuális evangéliumról. Köszönjük az 5 anyuka segítségét, akik nélkül nem lett volna misekuckó. Szeptembertől újra várjuk a gyerekeket, és a kuckóban segíteni szándékozó lelkes anyukákat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.