Hirdetéseink 2018. november 18.

  • A mai vasárnap karitászgyűjtés lesz.

  • Árpád-házi Szent Erzsébet felidézése november 25-én délután 3 órával kezdődik a téren, és folytatódik a Szent Márton Közösségi Házban. Gyerekek és fiatalok! Egy rajzkiállítással is szeretnénk feleleveníteni Szent Erzsébet életét és korát. Alkotásaitokat 18-án vasárnap estig adjátok le a sekrestyében.  A kiállítókat elismerésben fogjuk részesíteni! A részletes műsor plakáton olvasható.
  • Karácsony alkalmával a karitász a nagymarosi rászorulók megajándékozása mellett szeretne csatlakozni az erdélyi Boldogasszony Nővérek adománygyűjtő akciójához is Ennek célja egy gyermekeit példásan nevelő, nyomorban élő hétgyermekes család számára házvásárlás. A fenti célok megvalósítása érdekében jótékonysági vásárt rendezünk. Idén egy különleges lehetőséget is kaptunk: a Vác Főtér-i adventi vásár egyik faházát egy napig igénybe vehetjük. Ezért kérjük, hogy akinek van olyan tárgy a birtokában, amiről le tud mondani és ami forgalomképes, adományozza a karitásznak! Bármi jöhet, de legyen jó állapotú! Használt, de igényes karácsonyi képeslapokat, karácsonyi csomagoló zacskót  külön kérünk! Az adományokat át lehet adni a karitász tagoknak, de a vasárnapi szentmisék után külön asztalnál is várjuk  ezeket.
  • Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 2020-ban Budapesten lesz. Erre az ünnepre készülve, november 24-én 17:órától, ismét világméretű szentségimádásra hívunk mindenkit.
  • Jövő vasárnap Krisztus Király ünnepén 17,30-kor a Jézus Szíve Család szent órát tart!
  • Jövő vasárnap, a 9, 30 –as szentmise keretében a Kismarosi templomi kórus lesz vendégünk. István atya ezen a napon lesz 50 éves (ha megéri ). Mindenkit szeretettel vár a szentmisére, illetve akinek ideje, elfoglaltsága megengedi, 24 –én szombaton 19 órára a Közösségi Házba egy koccintásra.
  • Szeretettel hívjuk a Testvéreket a következő esti beszélgetésünkre, a Közösségi Házba, november 28-án (szerdán), 20:00 órától, fél órás Szentségimádást követően. A téma: “Egyház és oktatás: iskolai elvándorlás és maradás Nagymaroson”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.