Hirdetéseink 2020. március 29.

  • Jövő héten, minden hétköznap 18, 30 –kor lesz szentmise. Mindenkit szeretettel hívok, h. kapcsolódjunk össze esténként a közös imára.
  • Jövő vasárnap, virágvasárnap. Csak 8 órakor lesz szentmise. A kisgyermekeseket kérjük, az interneten keresztül beszéljenek a gyerekeknek virágvasárnap ünnepéről. A plébánia weboldalán keresztül tudunk bekapcsolódni a szentmisékbe, mely vasárnap bármikor megtekinthető lesz. Illetve a Duna Tv -n  9 órakor. is lesz szentmise közvetítés.
  • A folyamatos szentségimádás továbbra is működik, hisz a lakóhely elhagyási tilalom alól kivételt képez a hitéleti tevékenység. Nagyon köszönöm a fiatalabbaknak, h átvették az idősebbek helyét. Aki tudna segíteni a szentségimádási órákban helyettesként, Kanyó Ágit hívja.
  • Mindannyian szenvednünk tőle, h. folyamatosan a járványon, várható következményein jártatjuk az agyunkat. Nekem bevált, másnak is szeretettel ajánlom a következőket. Valahányszor azon kapom magam, h. pánikolok, a lehetséges forgatókönyveken jártatom az agyamat, odaviszem Jézushoz és megmutatom neki. “Uram, ez foglalkoztat, de tudom, h. ez nem visz előre, és nem Tőled jön. Szeretném teljesen átadni neked, kérlek vedd el tőlem ezeket a gondolatokat, mert elvisz Tőled. Elveszi örömömet, szabadságomat, békémet”. Ha minél gyakrabban átadom Neki, kézen fogom ezeket a gondolatokat és Jézushoz viszem,  akkor nem mumus lesz belőle, hanem barát, aki Jézushoz visz engem. Hajrá. Ne engedjünk a ránk telepedő rossz gondolatoknak és pániknak. Vigyük Jézushoz őket. Ő meg tud szabadítani bennünket Tőlük.