Csatlakozni szeretnék!

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne bekapcsolódni a plébánia pezsgő közösségi életébe! A bekapcsolódásra kortól, családi állapottól, érdeklődéstől függően több lehetőség is van.

Fiatalok számára az ifi hittancsoportok kínálnak bekapcsolódási lehetőséget. Több ifi csoportunk működik a 14-16 éves korosztály számára, amit a Nagyifi egészít ki a 18-25 éveseknek, illetve külön roma hittancsoport is indult. Bővebben az Ifjúsági hittanok lapon.

Házaspárok, vagy házaspárok egyik tagja számára a házasközösségek nyújtanak jó lehetőséget a közösségi életben való részvételre. A jelenlegi rendszer szerint mindig a legfiatalabb házasközösség működik befogadóként, addig tartva nyitva a kapuit, amíg olyan méretűvé duzzad a közösség létszáma, hogy kettéválva elindulhat egy új közösség is. E folyamat közben az új tagoknak lehetőségük van átélni, megtapasztalni a közösség szokásait, hagyományait, amit tovább tudnak örökíteni, ha majd önálló közösségként elindulnak. Jelenleg a legfiatalabb a Vándor házasközösség, amely szeretettel vár új tagokat!

Kismamák, kisgyerekekkel otthon levők számára a mindig nyitott Baba-mama klub nyújt részvételi, bekapcsolódási lehetőséget.

Aki az imaéletét szeretné elmélyíteni, a Fokoláre-mozgalomhoz tartozó Igekör nyújt kiváló lehetőségeket.