Hirdetéseink 2017. december 10.

–        Adventben minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődőnek a roráte szentmisék. A gyerekeket utána reggelizni várjuk a közösségi házban. Azok a gyerekek, akik legalább 5 rorátén részt vesznek, jutalom kirándulásban részesülnek. Adventben csak szombaton és vasárnap lesz esti szentmise 18, 30 –kor.

–        Az Adventi gyertyagyújtásokat követő szentmisék után szeretnénk megvendégelni testvéreinket egy-egy pohár forralt borral illetve teával.  A karitász év első lépéseként adventi naptár kerül az oldalbejárat melletti hirdetőtáblára. A zsebekre minden nap rátűzünk egy ajánlást, amely karitatív cselekedetekhez ad ötletet. Akarjunk segíteni a szegény embereken,  ez  pedig majd segít minket, hogy közelebb kerüljünk a szegényen közénk jövő Jézushoz. Arra is biztatunk mindenkit, hogy egy-egy alkalommal szerzett tapasztalatát össze meg velünk úgy, hogy a megfelelő zsebbe beleteszi beszámolóját.

–        December 23 –án, szombaton közös halászléfőzés lesz. Aki szeretne részt venni rajta, Horváth Jánosnál jelentkezzen.

–        Elsőáldozók szüleit, december 11 –én, hétfőn 19 órára szeretettel várjuk a közösségi házba.

–        Az elmúlt évekhez hasonlóan karácsonyi ebédek készítésére lehet jelentkezni a hátul elhelyezett íven! A szállításra alkalmasan csomagolt ebédért dec.25-én délben elmegyünk. Vasárnap a szentmisék után karitász vásár a Közösségi Házban.

–        Jövő hét péntek, 3. péntek, így 17.30-tól engesztelő rózsafűzér a templomban!

–        Karácsonyi szentgyónásunkat a roráték után, iletve vasárnapi szentmisék előtt elvéhgezhetjük, illetve külön időpont is kérhető az atyáktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.