E Közösségeink E Férfikörök

Férfikörök

Férjek egylete – Bakelit 

Kapcsolattartó

Heininger Ferenc Tel: 20/957-0186 Email: uh.dohnull@fh 

13 fős, 2004 óta működő, férfi édesapák alkotta közösség, havonta egy alkalommal gyűlünk össze. A keresztény értékrend mentén, férfi szemmel „a világ nagy dolgairól” beszélgetünk, egy pohár bor mellett.

Férfikör 2.

Kapcsolattartó

Bergmann Péter Tel: 30/297-9399  Email: moc.oohaynull@86pnnamgreb 

13 fős, 2010 óta működő közösség. Havonta egy alkalommal gyűlünk össze. Tagjai törekednek férfiként, férjként, és apaként a keresztény értékrend szerint élni mindennapjaikat, és segíteni egymást ebben.

F-5 Szent János férfikör 

Kapcsolattartó

Turjányi Ákos Tel: 30/211-0337 moc.liamgnull@iynajrut.soka 

Alpha-kurzust követően 2018-ban megalakult kis társaság, amely havi találkozói alkalmával előszeretettel vitatja meg családi- és helyi közügyek-, elgondolkodtató filmalkotások-, valamint a sör- és borkultúra soha ki nem apadó fontos kérdéseit – abrosz mellett avagy künn a természetben. Emellett azért a maga szerény módján igyekszik imitálni mennyei pártfogóját, a borászok védőszentjeként is emlegetett Szent Jánost, aki fejét Ura keblén pihentetvén Jézus Szentséges Szívének első tisztelője és aki bár fiatalabb az apostoloknál (és nálunk..), a többséggel ellentétben mindvégig ott állt a szent keresztfa előtt is. Férfikörünk tehát röviden: férfilét az alfától az omegáig.

Béta baráti kör 

Kapcsolattartó

Dr. Kocsis István Tamás Tel: 70/333-4025  Email: moc.liamgnull@navtsisiscokrd 

15 fős, 2017-ben a férfi alpha csoport szenior tagjaiból alakult zárt ökumenikus közösség. Kéthetente csütörtök este összegyűlve beszélgetünk a kör tagjait foglalkoztató, lelki és hitbéli épülésünket szolgáló témákról.