E Közösségeink E Gyermek- és ifjúsági közösségek

Gyermek- és ifjúsági közösségek

Kisifi Hittanos Közösség

Kapcsolattartó

Bálint András, Tel: 30/ 507 9992, Email: moc.liamgnull@mnsirdnatnilab 

Bérmás közösség

Közösségvezető

Csáki Tibor és Edöcsény Zita

2020 október elején indultak Tibor atya és Zita vezetésével a bérmálkozásra készülő fiatalok alkalmai szombat esténként a plébánián.

Kölcsönös bemutatkozással hangolódtunk össze, majd beálltunk Jézus tanítványai sorába, mert ezen az úton szeretnénk együtt, közösségben, elkötelezett keresztényként járni. Közösségi alkalmainkon Jézus felé indulunk, emellett jobban megismerjük magunkat – ami nagyon fontos számunkra, és így tudunk egymás felé is közeledni. Összejöveteleinket imával és áldással fejezzük be, ám a közös játék még folytatódik.

Közösségé válásunk útjának fontos lépései a kirándulások, lelki napok, a közös keresztút és a nyári táborok. Ebben kísérnek és vezetnek bennünket Tibor atya és Zita.   

Ifi Hittanos Közösség

Kapcsolattartó

Hadi Rita, e-mail: moc.liamgnull@atir.idah

2020 őszén indult újra az Ifi Közösség.

Hittanos közösségként Jézus van a központban az alkalmakon, Őt szeretnénk jobban megismerni, megszeretni és beengedni az életünkbe. A tanév témái is Rá épülnek, illetve a liturgikus év ünnepeinek is fontos helye van a találkozáskor.

Természetesen mindezt fiatalos, oldott hangulatban, hiszen az imádságok, megosztás mellett a közösségben helye van a kötetlen játéknak, nevetésnek, örömnek, beszélgetéseknek, olykor finomságoknak is, amivel meglepjük egymást.

A részletekről beszéljenek helyettünk a képek! 🙂