Hirdetéseink 2017. január 22.

  • Február végén kezdődik templomunk bejárati, kórusalatti és a kórus mellvéd szerkóinak a felújítása. A munkálatok 1,4 millió forintban kerülnek. Két hét múlva vasárnap szeretnénk kérni, hogy persely adományunkkal segítsük a munkálatokat megkezdését.
  • A Szt Márton év lezárásaként, az Egyháztanács a Megyéspüspök úr engedélyét kérte, hogy plébániánk a jövőben Szent Márton plébánia lehessen. Az engedély megérkezett, így a jövőben plébániánk Szent Márton égi pártfogását élvezi. Ez nem érinti templomunk, Szent Kereszt Felmagasztalása titulusát.
  • ​Az ALPHA kurzust az elmúlt hetekben már hirdettük. Szórólapok hátul találhatók ezzel kapcsolatban. Kérünk mindenkit, hogy keressen a környezetében olyanokat, akiknek nem volt lehetőségük a kereszténységgel kapcsolatba kerülni, vagy már eltávolodtak a templomtól. Keressük, hívjuk meg,  ajánljuk a szervezőknek ezek az embereket! Az Alpha kurzus február 1-án kezdődik. Szerdai napokon 7-órától fél 10-ig tartjuk a Szent Márton Közösségi Házban.
  • Örömmel hívunk mindenkit a következő Faluközi gitáros énekes dicséretre. Ennek időpontja most szerdán Január 25-n-én, este fél 9-től lesz a Kismarosi templomban.

_______________________________________________