Hirdetéseink 2017. január 8.

  • Közösségteremtő, közösségerősítő programként egyházközségi disznóvágás lesz a Közösségi Házban január 21-n, szombaton. Akár az egész napos, akár csak a vacsorán való részvétel egyaránt lehetséges. További részletes információk a januárban kihelyezésre kerülő plakátokon, illetve Heinczinger Balázs és Heininger Ferenc szervezőktől személyesen.
  • Aki szeretne vízkereszt környékén házszentelőt kérni, az atyákkal legyen szíves időpontot egyeztetni.
  • Szeretettel hívunk mindenkit az ötödik nagymarosi ALPHA kurzusra! Ez egy 12 alkalomból álló rendezvénysorozat. Egy jó hangulatban elköltött közös vacsora után beszélgetünk az asztaltársaságban az élet nagy kérdéseiről, bemutatjuk és megvitatjuk az ezekre adható keresztény válaszokat. Mindazokat hívjuk, akik szeretnének többet tudni a kereszténységről, lesz ehetőség a tanulásra és a nevetésre, közös vacsorára, hozzájárulunk egymás emberi fejlődéséhez, és természetesen bármit lehet kérdezni. Az ALPHA kurzuson világszerte több millióan vettek részt. Olyan emberek, akik keresik a választ életük kérdéseire és nyitottak a kereszténység válaszaira, tekintet nélkül arra, hogy volt -e korábban    kapcsolatuk vele. Az Alpha kurzus február 2-án kezdődik. Csütörtöki napokon 7-órától fél 10-ig tartjuk a Szent Márton Közösségi Házban. A részvétel ingyenes.   Kérjük, jelezzen vissza a hátul elhelyezett lapon. A kurzus vezetője, Gyarmatiné Kanyó Ágnes
  • Január 9 –én, hétfőn 19 órára szeretettel várjuk a közösségi házba az elsőáldozók szüleit.
  • A gyerekek rorátés jutalom kirándulás január 14 –én, szombaton lesz. Kismarosról vasúttal Királyrétre, majd a nagyobbaknak Nagyhideg hegyre. Kérjük, hogy a résztvevők a sekrestyében legyenek kedvesek feliratkozni. Azok a szülők, akik segítőnek jönnének, István atyának szóljanak. Találkozás 9 órakor a Nagymaros – Visegrád vasútállomáson.
  • A gyerekek Királyréten ebédet és meleg teát is fognak kapni. Visszaérkezés Nagymarosra a 15, 50 –es vonattal.Pénteken, január 13-án, az esti mise után dicsőítés lesz a templomban.
  • Aki ebben az évben templomunkban házasságot kérjük mielőbb jelezze szándékát István atyánál.
  • A nehézfiúk lelkigyakorlata február 10 – 12-ig lesz. Péntek estétől vasárnap délig tartjuk Máriabesnyőn. Szeretettel várja az urak jelentkezését István atya. Miért nehézfiúk? Mert általában templomba nem járó, de jó fej fiúk szoktak eljönni, persze a fél nehézsúlyúakat, azaz a templomba járókat is szeretettel várjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.