Hirdetéseink 2018. december 9.

  • Adventben minden hétköznap reggel 6 órakor kezdődnek a roráte szentmisék. Utána a gyerekeket reggelizni, a felnőtteket egy meleg teára szeretettel várjuk. Azok a gyerekek, akik 5 rorátén részt vesznek, jutalom kiránduláson vehetnek részt.
  • Még egy utolsó alakalommal, a mai vasárnap, szeretnénk kérni a testvérek adományait a főoltár és a két angyal szobor felújítására.
  • Elindult egyházközségünkben a Caritas Junior program, mellyel a gyerekeket is bíztatni szeretnénk arra, hogy az ő szintjüknek megfelelően tegyenek valamit a rászorulókért, szegényekért, idősekért. Köszönjük az élelmiszergyűjtésben való segítséget. Most arra kérnénk a gyerekeket, hogy a Mikulás csomagjukból valamennyi csokit vagy más ajándékot tegyenek félre rászoruló gyerekek számára. Ma, a f10es mise után fogjuk összegyűjteni ezeket az adományokat és eljuttatjuk Nógrád megyében élő szegény sorsú gyerekek számára..
  • Azok a gyerekeket, akik szeretnének szerepelni a karácsonyi misztériumi játékban, ma, a mise után várjuk a közösségi házban.
  • Hétfőn, 19, 15 –re az elsőáldozók szüleit szeretettel várjuk a közösségi házba.
  • Ha tudunk olyan idős, vagy betegről, aki karácsonyi szentgyónását otthonában szeretné elvégezni, István atyát keressük. Szeretnénk mindenkit kérni, hogy a karácsonyi szentgyónást ne halasszuk az utolsó pillanatra. Lehetőség van a szentgyónás elvégzésére vasárnap misék előtt, vagy hétköznap roráték után, illetve külön megbeszélt időpontban is. Illetve Zoltán atyánál napközben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.