Hirdetéseink 2018. június 24.

  • A múlt vasárnap templomunk szószék és főoltár felújítására 500 000 Ft –t gyűjtöttünk. Köszönjük mindenki nagylelkűségét. Hátul megtaláljuk azokat a kisfüzeteket, amelyet azoknak szánunk, akik szeretnék örökbe fogadni a szószék – főoltár bizonyos részeit.
  • “A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Magyarország ezért segít a közel-keleti keresztényeknek abban, hogy szülőföldjükön boldogulhassanak. A program részleteiről Azbej Tristan helyettes államtitkár tart előadást, június 25-én az esti mise után, 19 órakor a Szent Márton Közösségi házban.
  • Szeptember újra lehet jelentkezni Vácon, az Apor Vilmos főiskolán katekéta, lelkipásztori munkatárs szakra. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe.
  • Mátraverebély-Szentkútra, nemzeti kegyhelyünkre roma zarándoklat indul 2018. július 7-én, szombaton. Az egész napos program már előkészület a 2020-as nagy eseményre, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. A gyerekeket külön programok várják. Legyen ez egy olyan alkalom, ahol cigányok és nem cigányok együtt imádkozunk. Még lehet jelentkezni a karitász tagoknál.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.