Hirdetéseink 2018. szeptember 23.

  • Ma, szeretnénk újra kérni a testvérek segítségét a szószék és főoltár felújításához. Kérjük, hogy a hátul kitett kis füzetet csak azok vigyék el, akik adományozni szeretnének a szószék és főoltár felújítására.
  • A sikeres fehér vacsora után, szeptember 29 –én, szombaton újra asztalhoz invitáljuk a városunk polgárait. Ezúttal “Városi grill és karaokei parti néven”. Városunk főterén 19 órától várunk mindenkit közös grillezésre. A grill eszközöket és a parázs elkészítését a szervezők vállalják, a kérés, ahogy a fehér vacsoránál is, kérjük, h. akinek lehetősége van, asztalt, széket hozzon magával, illetve azt a húst és hozzávalót, amit elkészíteni szeretne. Mivel városunkban nagyon sok rejtet és köztudottan jó hangú lakótársunk él, ezért bátorítunk minden énekelni vágyót, hogy jelentkezzen a karaokei éneklésre. Csak az előre bejelentett számokat tudjuk biztosítani. Az éneklésre Gergely Tománál lehet jelentkezni. Az együtt töltött estének nem titkolt célja, hogy kóstolgassuk egymást főztjét, barátkozzunk, ismerkedjünk, beszélgessünk, örüljünk egymás társaságának és érezzük jól magunkat.
  • Ezen a napon, 18 órakor, a Váci Székesegyházban a Megyéspüspök úr lektorrá avatja közösségünkből Hadi Pétert és Halupka Gábort. Imádkozzunk értük.
  • Október 6 –án, szombaton lesz Ifjúsági Találkozó. A nagymarosi levél és az ima a Találkozóért, hátulról elvihető.
  • Köszönjük mindazok munkáját, akik a « Nyitott templomok éjszakája» programot, illetve az egyházközségi főzést megszervezték.