Hirdetéseink 2020. december 13. Advent 3. vasárnap

 

  • Vasárnap 17.00-től dicsőítés a templomban.  – Az adventi időszakban reggel 6.30-kor vannak roráte szentmisék: hétfőtől péntekig. A mise végén forró teával a templom előtt vendégeljük meg egymást. Szombaton 18.30-tól ünnepélyes gyertyagyújtás.  Az adventi időben szentgyónásra fel lehet iratkozni a kihelyezett papíron. Három vasárnapon keresztül szeretnénk megköszönni az egyházközségben segítőknek a munkájukat, ezért hívjuk őket személyesen a templomba. Aki nem tud eljönni a járvány miatt, annak eljuttatjuk az ajándékát.
  • Szentségimádás van templomunkban: Hétfőn, csütörtökön és pénteken 7.00-18.00-ig. 18.00-tól közösségi, vezetett imát tartunk. 
  • Pénteken engesztelő rózsafüzér lesz 17.30-tól a templomban.
  • Advent 4. vasárnapján Nagymaroson a 9.30-as, Zebegényben a 11-es szentmisén Megyessy Swartz Lucia opera énekes és Monori barátai egyházzenei szolgálata.
  • December 24-én Nagymaroson 16.30-tól Ünnephirdetés, 16.45: Vigília szentmise. 17.30-tól karácsonyi ének a templom előtti téren. On line pásztorjáték.
  • Karitász hirdetések – Hála Istennek és köszönet a közösség nagylelkűségének! Kárpátalja számára 410 000 Ft-ot tudtunk átutalni. Hatékony segítség ez a szegénységgel, járvánnyal és politikai fenyegetettséggel küzdő magyaroknak. Karácsonyi ebédek készítésére (dec. 25-re) még lehet feliratkozni a templomban elhelyezett íven vagy telefonos jelentkezéssel. A csomagoláshoz szükséges műanyag edényeket tudunk adni  a Karitász KUCKÓ-ban.