Hirdetéseink 2020. február 9.

  • Február 15-én ismét egyházközségi disznóvágás a Közösségi Házban. Szeretettel várunk mindenkit erre a hagyományt folytató és közösségteremtő alkalomra. Részletek a plakáton és a padok végén kihelyezett szórólapokon.
  • A héten Házasság hete. Az előadások időpontjai, helyszínei a plakáton olvashatók. Vasárnap, a 9.30–as szentmisén lesz a házassági ígéretek megújítása és a házaspárok megáldása.
  • Jövő vasárnap, a 9.30–as szentmise után az elsőáldozóknak felkészülés lesz az első gyónásukra.
  • A Betegek Napjához kapcsolódóan zarándoklatot szervezünk a betegeknek és hozzátartozóiknak-ápolóiknak. Febr. 25-én (kedden)  egész napos buszos út keretében a Mátraszentimre-Fallóskút “Erdők Királynéja” búcsújáróhelyet látogatjuk meg. Zarándoklatunkra Püspök Atya is elkísér bennünket. Az út költsége  ebéddel együtt 3500 Ft, melyhez karitász támogatás kérhető.  Jelentkezni a karitász tagoknál lehet.
  • Február 16-án a 9.30-as szentmisén az esztergomi ferences gimnázium fiú énekkara végzi a zenei szolgálatot templomunk leánykórusával együtt. A mise után negyed órás egyházzenei áhítatot tartanak, majd szeretettel várjuk a felső tagozatos fiúkat és/vagy szüleiket, vagy bárkit, akik érdeklődnek az iskola iránt.