E Egyéb E Hirdetéseink 2016. május 22.

Hirdetéseink 2016. május 22.

  • Köszönjük mindenki munkáját, amit az Ifjúsági Találkozóért tett.
  • Május 29 –én, Úrnapja. Ezen napon csak 9 és 18, 30 –kor lesz szentmise. A 9, 30 –as után tartjuk az úrnapi körmenetet. Virágszórásra várjuk szeretettel az elsőáldozókat. Az esti szentmise csendes lesz.
  • Június 5 –én, vasárnap, a 9, 30 –as szentmise keretében Bíró László püspök atya a bérmálás szentségét szolgáltatja ki fiataljainknak. Hordozzuk őket imádságainkban. A szentmise után, a Közösségi Házban, Püspök atya, mint családreferens püspök, szeretne találkozni plébániánk házas közösségeivel.
  • Örömmel hívunk mindenkit a következő Faluközi gitáros énekes dicséretre. Ennek időpontja most szerdán Május 25-én, este fél 9-től 10-ig lesz a Verőcei templomban. A Nagymarosiak és Kismarosiak a helyi templom elől negyed 9-kor indulnak, az autókkal érkezők segítenek a szállításban.
  • A hátul található képeslapok templomunk ablakairól, Dr Kocsis István Tamás és családja adománya. Azok, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak, hogy egy – egy szentély freskót felújítassanak, de kisebb összeggel szeretnének hozzájárulni a munkálatokhoz, bármilyen összeget, ha bedobnak a perselybe, emlékbe egy – egy képeslapot vihetnek magukkal.