E Hirdetések E Hirdetéseink 2016. december 18.

Hirdetéseink 2016. december 18.

  • Adventben a hétköznapi szentmisék reggel 6 órakor kezdődnek. Az utolsó roráté december 23 –án, pénteken lesz. Ezen a napon19 órakor a Misztrál együttes koncertje lesz.
  • Dec.25-re ismét lehet karácsonyi ebédeket felajánlani! A hátul lévő íven kérjük feliratkozni! A karitász céljait szolgáló gyertyaárusítás szintén a templomban hátul található
  • Ahogyan minden szentmisét, a roráte miséket is élőben közvetítjük a plébánia honlapján.
  • Karácsonyi szentgyónást Zoltán atyánál bármikor el lehet végezni. Szentmisék, roráték előtt, után, vagy egyeztetve István atyánál lehetséges.
  • A nehézfiúk lelkigyakorlatának új időpontja 2016. február 10 – 12-ig lesz. Az elmúlt években két alkalommal rendeztük meg a „nehézfiúk lelkigyakorlatát”. Péntek estétől vasárnap délig tartjuk Máriabesnyőn. Jó hangulatú együttlétek szoktak lenni. Napközben István atya előadásait követően beszélgetés az elhangzottakról. Szeretettel várja az urak jelentkezését István atya. Miért nehézfiúk? Mert általában templomba nem járó, de jó fej fiúk szoktak eljönni, persze a fél nehézsúlyúakat, azaz a templomba járókat is szeretettel várjuk.
  • December 27 –én János napi borszentelés a 18, 30 –as szentmisében. Aki szeretné újborát, vagy vásárolt borát megáldatni, kérjük  a szentmise előtt a sekrestyében helyezze el. A szentmise után a közösségi házban kötetlen baráti együttlét. Kérjük, ki – ki egy kis finomsággal, otthoni karácsonyi maradékkal, borkorcsolyával ajándékozza meg a többieket.