E Hirdetések E Hirdetéseink 2017. május 7.

Hirdetéseink 2017. május 7.

  • Ma, a 9, 30 –as szentmise után, a közösségi ház működésének elmúlt évre való visszatekintése, kiértékelése lesz. Mindenkit, aki rendszeresen használja a közösségi házat, vagy szívesen részt venne a jövőbeni működésének segítésében, szeretettel várjuk.
  • Ma, 16 órától Anyák napi öröm-dicsőítés lesz a templomban.
  • Május 14 –én, a 9, 30 –as szentmisén lesz az elsőáldozás. Hordozzuk őket imáinkban. Aki név szerint is szeretne értük imádkozni, az diákmise után az ajtónál húzhat egy nevet.  Szombaton 16 órakor lesz számukra a vizsga, a próba és a közös gyónás.
  • Május 20 –án lesz az Ifjúsági találkozó. Hordozzuk imáinkban az ide érkező fiatalokat. A nagymarosi levél hátulról elvihető és az imádság a Találkozórét is. A Gyerekmarosról tudnivalókat is hátul találjuk. Szeretettel várjuk rá a gyerekeket.
  • A folyamatos szentségimádást a nyáron is szeretnénk folytatni. Mivel sokan szabadságra mennek, szükség volna még több beugróra, akik eddig nem iratkoztak fel, de szükség esetén, ha itthon vannak, megkérhetők helyettesítésre. Ezért, kérjük, hogy aki erre szívesen vállalkozik, nevét, telefon számát legyen kedves felírni a beugrók névsorához. Érdemes mindenkinek, aki időpontot vállalt, keresni egy – két lehetséges helyettest, akit szükség esetén megkér.