E Hirdetések E Hirdetéseink 2021. augusztus 8.

Hirdetéseink 2021. augusztus 8.

  • Vasárnap Családos kirándulás Nagyirtáspusztára. Imában kísérjük őket.
  • Hétfőn, csütörtökön, pénteken egész napos szentségimádás. 
  • Csütörtökön este 19 órától várjuk a fiatalokat 7. osztálytól  a plébániára. Közös játékra, együttlétre, beszélgetésre.  
  • Augusztus 14. Lelkinap házaspároknak Kismaroson a Ciszterci nővéreknél. Szombaton: 9.00-17.00-ig Program: Pécsi Rita előadása, beszélgetés, szentmise, imaóra a házaspárokért, közös ebéd  
  • A közelmúltban templomunk belső restaurálása befejeződött. A felújítás során keletkezett por és egyéb szennyeződések, ill. a már közel 15 éve végzett nagyjavítás időszerűvé teszi a templomi orgona generál javítását. A munka október elején kezdődik és közel egy hónapot vesz igénybe. Ez alkalommal az összes orgonasíp ki lesz bontva és a tisztításon kívül minden szükséges javítás elkészül. A teljes felújítási költség közel 2.400.000,- Ft. Kérjük a kedves testvéreket, aki tud lehetőségeihez mérten segítse a munkát. Ennek jegyében augusztus és szeptember hónapban 1-1 vasárnap a persely adományokat e célra fordítjuk. Az első alkalom aug. 15. azaz a jövő vasárnap lesz. Előre is köszönjük mindenki nagylelkűségét.
VálaszTovábbítás