E Hirdetések E Hirdetéseink 2021. szeptember 12.

Hirdetéseink 2021. szeptember 12.

  • Vasárnap Budapesten befejeződik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus. A ZÁRÓ SZENTMISÉN Nagymarosról és Zebegényből több mint 120-an kapcsolódtak be. Sok önkéntes is dolgozott a rendezvényeken, az énekkarban is szolgáltak plébániánkról.
  • Hétfőn 17.00-től az elsőáldozók szüleinek lesz megbeszélés a közösségi házban.
  • Hétfőn, csütörtökön, pénteken egész napos szentségimádás. Szeretnénk bővíteni az imaórák lehetőségeit. Este 9-ig vagy 10 óráig. Aki szívesen bekapcsolódik, kérjük jelezze.
  • Kedden este 18.30-kor a Kálvária kápolnánál lesz szentmise Szentkereszt ünnepe alkalmából. Az időseket autóval felvisszük, 6 órára jöjjenek a templom elé.
  • Csütörtökön 19.00-kor egyháztanács gyűlés.
  • Pénteken 14.30-tól elsőáldozói hittan. Az elsőáldozás szept. 26-án lesz.
  • Pénteken 19 órától várjuk a kisifi hittanosokat (7-8.o.) a plébániára, az ifjúsági hittanosokat (9.-10.-11. o) a közösségi házba.
  • A plébániai hittanok szept. 13-ai héten kezdődnek. Tervezünk hittant az – ovisoknak, – az új elsőáldozóknak, a volt elsőáldozóknak (4.o), az 5.-6. osztályosoknak, 7.-8. osztályosoknak, a 9.-10-11. osztályosoknak, a bérmálkozóknak. Az időpontokat az e-mail listákon küldjük, és a hirdetőtáblára is kitesszük. Biztatjuk a gyermekeket, fiatalokat a csoportokhoz való csatlakozáshoz. 

– Tervezünk felnőtt Bibliaórát kéthetente hétfőn este. Tervezünk Katekumen hittant a szentségekre készülő felnőtteknek, a hit után érdeklődőknek.

– A vasárnap 9.30-as szentmisék prédikációja alatt az óvodások, 1. és 2. osztályosok számára misekuckót szervezünk, illetve a 0-3 éves gyermekek számára babakuckót a közösségi házban.  A misekuckón a gyerekek az evangéliumról beszélgetnek, bábozva, kézműveskedve, énekléssel, játékkal. Kérjük azokat, akik ebben szívesen segítenének – anyukák, fiatalok -, hogy jelezzék azt Tibor atyánál. 

– Szombaton 18-án ZARÁNDOKLAT MÁRIANOSZTRÁRA. A gyalogos zarándoklat 9-kor indul a templom elől. Lehet csatlakozni kerékpárral illetve az idősek számára buszt is szervezünk. A szentmise 15.00-kor kezdődik.

– Vasárnap Szentkereszt búcsú, templomunk búcsúja. A 9.30-as szentmise után szeretetvendégség lesz a plébánián. A közösség építésének lehetősége. Hozzunk süteményt, üdítőt. Mindenkit szeretettel várunk.

– Szeptember 25-én, szombaton reggel 8 órától délig lesz a Közösségi ház éves nagytakarítása. Férfiak és nők, idősebbek és fiatalok segítségére is számítunk! Tisztítószereket és eszközöket biztosítjuk.