E Egyéb E Hirdetéseink 2023. SZEPTEMBER 17. ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP TEMPLOMBÚCSÚ ÜNNEPE

Hirdetéseink 2023. SZEPTEMBER 17. ÉVKÖZI 24. VASÁRNAP TEMPLOMBÚCSÚ ÜNNEPE

ÉVKÖZI 24 VASÁRNAP – 2023. SZEPTEMBER 17.

  • Vasárnap a 9.30-as szentmisén ünnepeljük templomunk búcsúját. Urbán Gábor atya újmisést köszöntjük templomunkban. A szentmise után szeretetvendégség lesz. Vasárnap 15.30-tól hittanosoknak közös játék a plébánia udvaron. Találkozás az elsőáldozásra készülőkkel. 17.00: Dunakanyar vonósnégyes koncertje a templomban. Mindenkit várunk szeretettel!
  • A szeretetvendégségen szerveztünk egy információs asztalt, ahol szeretettel várjuk az érdeklődőket plébániai tudnivalókkal, plébániai leporellot, igekártyát osztunk, feliratkozási lehetőség lesz: családtábori jelentkezésre, egyházközségi email listára, plébániai pólórendelésre, segítség felajánlásra. Várjuk a testvéreket!
  • Elkezdtük a jövő évi családtábor szervezését. A helyszín Balatonfüred ifjúsági tábora lesz, az időpont: 2024. augusztus 14-18-ig. Szeretettel várjuk a régi és az új családokat. Jelentkezni lehet a szentmise után, illetve október 10-ig a kiküldött linken. Személyesen Maurer Krisztit keressék az érdeklődők.
  • Megkezdődött a hitoktatás. A plébániai hittanok is most szerveződnek. A 2.-3. osztály „Mikroifi”: szerdán 16-17.00, 4.-5. osztály „Mustármagok”: Kedd 16.30-17.30, 6.-7.-8. osztály „Miniifi”: kedd 15.30-16.30, Kisifi, Ifi hittan: Pénteken este.
  • Hétfőn este a szentmise után bibliaóra. János evangéliumát olvassuk. Szeretettel hívjuk a testvéreket.
  • Szombaton délelőtt az elsőáldozásra készülőknek Jézus kereső kirándulás, a 8.47-es vonattal indulunk Zebegénybe.
  • Jövő vasárnap a perselygyűjtéskor a Karitász épületében egy Cserkészotthon kialakítására gyűjtünk! Kérjük a testvérek segítségét, támogatását!
  • Jövő hét végén, szept. 23-24-én az Ars Sacra fesztivál keretében megtartjuk a Nyitott Templomok Éjszakáját. Ebben az évben nemcsak a templomot szeretnénk az érdeklődők előtt megnyitni, hanem többi szakrális értékeinket is bemutatni. Így az este-éjszaka folyamán 4 programrész lesz.